(?)

 (?)

Afslanken

Spiertraining zorgt voor een hogere rustmetabolisme

Je rustmetabolisme is de grootste calorieverbrander voor je lichaam. Hoe hoger je rustmetabolisme, hoe meer energie je lichaam nodig heeft over de gehele dag. De hoogte van je rustmetabolisme wordt o.a. bepaald door je lichaamssamenstelling. Spieren vragen meer energie dan vet. Meer spieren betekent dus een hogere verbranding. Als je de spiertraining combineert met een verantwoord dieet, verhoogt je niet alleen je rustmetabolisme, maar verlaag je ook het aantal calorieën dat je inneemt.

Als je wilt afvallen en het Sanaslank eiwitdieet van Aad van Loon Sport combineert met een Milon Cirkel training, gebeurt iets fantastisch! Door de combinatie van extra eiwitten (bouwstenen voor je spieren) en 'Milonnen' tijdens het dieet zal je lichaam je spieren niet afbreken! Je lichaam ervaart nl. dat  spieren nodig zijn en je lichaam zal verplicht worden de vetreserves te gaan aanvallen. Elke kilogram gewichtsverlies is hoofdzakelijk vetverlies en je stofwisseling of energieverbruik blijft hoog.

Doordat je stofwisseling niet vertraagt, omdat je spieren behouden blijven, zal je veel gemakkelijker gewicht blijven verliezen en sneller je resultaat behalen. Ook op gewicht blijven zal veel gemakkelijker gaan, omdat je stofwisseling niet gedaald is.

Integendeel: Je stofwisseling zal blijven groeien als je lekker blijft 'Milonnen'. Je kan dan zelfs op termijn een keer zondigen!

'Milonnen' in combinatie met het eiwitdieet is sneller en geeft meer resultaat omdat je stofwisseling op peil blijft. Je blijft dus slank, ook na het dieet!  Het is onze ervaring dat de meeste mensen snel resultaat willen.

Als je enkel gaat 'Milonnen', heb je een beetje geduld nodig. Ook al is 'Milonnen' tot 15x efficiënter voor vetverbranding en tot 30% effectiever voor spieropbouw dan een traditionele fitnesstraining.

Wil jij weten hoe de Milon Cirkel jou kan helpen bij het afslanken? Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek bij Aad van Loon Sport.